Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φοίνικας

Αρχική » Oneiro » φοίνικας

Ονειροκρίτης φοίνικας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φοίνικας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

φοίνικας - φοινικιά

Αναφερόμαστε στο δέντρο φοίνικα, το οποίο ανέκαθεν συμβολίζει την τιμή. Στην περίπτωση που ο φοίνικας κάνει την εμφάνισή τους στον ονειρικό σας κόσμο, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε δόξα και αναγνώριση.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλογόμυγες, τότε άνθρωποι, που την ύπαρξη τους έχετε προ πολλού λησμονήσει, θα παρέμβουν στη ζωή σας με τρόπο ενοχλητικό.

  • Τα ερείπια, λόγω της σημειολογικής τους έννοιας, έχουν αντίστοιχη αρνητική χροιά και στα όνειρα και συμβολίζουν την παραίτηση και την παρακμή.

    Πρώτον εάν δείτε στον ύπνο σας ότι το ερείπιο είναι στο σπίτι σας τότε να περιμένετε δυσάρεστα γεγονότα.

  • Το λιβάδι κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει τη ζωή, όπως και ο δρόμος ή το μονοπάτι.

    Ένα καταπράσινο λιβάδι ή γεμάτο λουλούδια, προμηνύει επιτυχίες και γενικά στιγμές που θα βιώσετε γεμάτες θετικά συναισθήματα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλλιεργείτε ένα χωράφι, χωρίς όμως να είστε αγρότης και στην πραγματικότητα τότε δυστυχώς σας περιμένουν πολλές δοκιμασίες μέχρι να κατορθώσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Αν στο όνειρο σας διαπιστώσετε ξαφνικά ότι απολέσατε την αίσθηση της όσφρησης, θα υποστείτε ζημιές που θα σας πανικοβάλλουν.
    Αν αντίθετα, δείτε ότι αποκτήσατε μια εξαιρετικά οξεία όσφρηση που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε οσμές πρωτόγνωρες, θα γνωρίσετε επιτυχίες και θριάμβους.

  • Η παντόφλα, στα όνειρα, είναι ένας οιωνός αισθηματικής απογοήτευσης και συναισθηματικής διάψευσης.

    Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε παντόφλες που σας είναι άβολες και μικρές, να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή δυσχέρειες που θα διαρκέσουν.

Εγγραφή στο RSS - φοίνικας