Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γύμνια

Αρχική » Tags » γύμνια

Ονειροκρίτης γύμνια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γύμνια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ομφαλός - αφαλός

Αν στο όνειρό σας δείτε πως σε κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φίλου φαίνεται ο αφαλός, και εσείς εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε αυτό και όχι στη γύμνια του ή οτιδήποτε άλλο και το πρόσωπο αυτό σας έλκει ερωτικά, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς το όνειρο αυτό προμηνύει την πιθανή δυσφή

Σχετικά όνειρα

  • Τα κουμπιά δηλώνουν σχέσεις άδειες και στενοχώρια.
    Εάν τα κουμπιά είναι είτε λαμπερά και εντυπωσιακά πιθανόν να αντιμετωπίσετε μελλοντικές στενοχώριες.

  • Αν δείτε πως διηγούσασταν κάποιο ανέκδοτο, σημαίνει ότι θα προτιμήσετε μια εύθυμη συντροφιά από μιαν άλλη που έχει πνευματικά ενδιαφέροντα, και πως οι υποθέσεις σας θα είναι το ίδιο ασταθείς με σας. Το όνειρο σας λέει ,διακριτικά, ότι χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, σάλπιγγα ή ακούσετε τον οξύ ήχο της, θα λάβετε ειδήσεις που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη μελλοντική σας ευτυχία.
    Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε σάλπιγγα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας.

  • Το νεράντζι σε όποια μορφή και να εμφανιστεί στο όνειρο είναι κακό σύμβολο.
    Εάν λοιπόν δείτε νεραντζιά γεμάτη με νεράντζια ή μαραμένη τότε πιθανό να υπάρξουν δυσκολίες, εμπόδια που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας αποθαρρύνουν.

  • Η λεκάνη έχει τους ίδιους συμβολισμούς με το δοχείο.
    Εάν δείτε στο όνειρο μία λεκάνη γεμάτη με ρούχα, πράγματα δεν έχει σημασία και η λεκάνη να είναι εμφανώς καινούρια και καθαρή τότε προμηνύονται θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και στιγμές χαράς και ικανοποίησης.

  • Το μαγιό στα όνειρα δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα καθώς συμβολίζει ανακούφιση και χαλάρωση.

    Εάν δείτε ότι φοράτε ή κοιτάτε μαγιό τότε να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις ή προτάσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Εγγραφή στο RSS - γύμνια