Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

όρνιο

Αρχική » Tags » όρνιο

Ονειροκρίτης όρνιο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : όρνιο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γύπας, όρνιο

Ονειροκρίτης γύπας, όρνιο

Το να δείτε γύπα στο όνειρο σας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί με πανουργία να σας καταστρέψει - εκτός αν δείτε ότι ο γύπας πληγώνεται ή είναι σκοτωμένος.

Όταν μια γυναίκα ονειρευτεί γύπα, σημαίνει ότι θα κατηγορηθεί και θα υποτιμηθεί.

όρνιο - όρνεο

Ονειροκρίτης όρνιο - όρνεο

Το όρνιο όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας αποτελεί σίγουρα έναν πολύ κακό οιωνό.

Αν εμφανιστούν στον ύπνο σας πολλά όρνεα και μαύρα μαζί, τότε το όνειρό σας προμηνύει συμφορές βαριές ακόμα και θάνατο στον πολύ στενό σας κύκλο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε μία τουαλέτα και την χρησιμοποιείτε (για έναν από τους λόγους που είναι φτιαγμένη) τότε να περιμένετε καλά νέα για μια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σηκώνετε ένα μεγάλο και δυσβάστακτο βάρος, ελέγξτε την κατάσταση των νεύρων σας: βρίσκεστε στα όρια της κατάρρευσης από πιέσεις που δέχεστε στην οικογένεια και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ντους ή ότι πλένετε το σώμα σας σε μπανιέρα, μάταια προσπαθείτε να απαλλαγείτε από ευθύνες και ενοχές που σας βαραίνουν.

    Αν δείτε ότι πλένετε το πρόσωπο σας ή τα χέρια σας, σημαίνει πως έχετε κουραστεί από τη ζωή και είστε έτοιμος να τα «βροντήξετε».

  • Ο πόνος στα όνειρα σύμφωνα με τον παραδοσιακό ονειροκρίτη είναι ένα από τα κλασικά όνειρα με αντίστροφη ερμηνεία!

  • Άμα δείτε στον ύπνο σας κάποιο γνωστό σας πρόσωπο που έχει πεθάνει, τα νέα για εσάς είναι πολύ καλά.
    Είναι ένας άγγελος που ήρθε να σας προστατέψει και να βοηθήσει την περίοδο που διανύετε για να φέρετε εις πέρας όλα σας τα προβλήματα.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι φοράτε καινούργια όμορφα παπούτσια ,τα οποία σας είναι άνετα, θα έχετε χαρές και επιτυχίες σύντομα στην ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - όρνιο