Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

συνάχι

Αρχική » Oneiro » συνάχι

Ονειροκρίτης συνάχι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : συνάχι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

φτέρνισμα - πτερνίζομαι

Αν και δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο να βλέπετε στον ύπνο σας ότι φτερνίζεστε, ωστόσο αν δείτε κάτι τέτοιο το όνειρό σας αυτό προμηνύει ευτυχία και χαρά σε όλα τα μέλη της οικογένειά σας και σε εσάς.

Σχετικά όνειρα

  • Αυτό είναι επίσης ένα όνειρο που η ερμηνεία του εξαρτάτε από το πώς βλέπετε την απειλή μέσα στο όνειρο.

    Αν απειλείτε εσείς κάποιον, τότε πράγματα που είχαν μείνει στάσιμα για καιρό ήρθε η ώρα να προχωρήσουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ακόνι - ακονόπετρα, θεωρείται προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για να αποφύγετε μπλεξίματα και κακοτοπιές.

    Πιθανον να χρειαστεί να κάνετε ένα ανεπιθύμητο ταξίδι, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

  • Το λελέκι συμβολίζει ακριβώς ό,τι και ο πελαργός.
    Διαχωρίζονται οι συμβολισμοί του ανάλογα με την ηλικία και τον φύλο.
    Στα όνειρα των γυναικών προμηνύει εγκυμοσύνη, εκτός κι αν η ιδέα της απόκτησης μωρού έχει γίνει αυτοσκοπός και συχνά στα όνειρα εμφανίζονται μωρά και πελαργοί.

  • Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτήν την αρχαία μέθοδο εγκλωβισμού πτηνών κρατώντας τα όμως ζωντανά για να εκτελούν χρέη τραγουδιστή.
    Συνήθως τα όνειρα που αφορούν παγίδευση θηραμάτων είναι πιο συχνά σε κυνηγούς.

  • Η αποθήκη στο όνειρο όταν είναι άδεια σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον επαγγελματικό τομέα και έρχεται για να σας βάλει να ξανασκεφτείτε τις τελευταίες σας αποφάσεις, μπορεί να μην έχετε υπολογίσει κάτι σωστά και να το πληρώσετε ακριβά.

  • Αν στο όνειρο σας διαδραματίζεται νύχτα με πανσέληνο που σας εντυπωσιάζει ή απλά εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε ένα γεμάτο φεγγάρι μην σας ξεγελάει η ομορφιά του καθώς τα πράγματα δεν προμηνύονται και τόσο ρόδινα.

Εγγραφή στο RSS - συνάχι