Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βλήμα

Αρχική » Tags » βλήμα

Ονειροκρίτης βλήμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βλήμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε χωροφύλακα στο όνειρό σας με οποιονδήποτε τρόπο, δεν αποτελεί καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε χωροφύλακας, σύντομα θα πληρώσετε για κάποια κακή πράξη που έχετε κάνει στο παρελθόν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο μηχάνημα, κάλο-λαδωμένο και γυαλιστερό, να δουλεύει ακούραστα και μεθοδικά, οι ευκαιρίες πλουτισμού που θα σας τύχουν θα οφείλονται αποκλειστικά στην εργατικότητα σας.

  • Αν στον ύπνο σας πονάτε και οι πόνοι προέρχονται από την καρδιά ή ονειρευτείτε ότι είστε καρδιοπαθής, τότε θα περάσετε περίοδο αναστάτωσης και προβλημάτων. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά.

  • Οι καλοσχηματισμένοι και δυνατοί μηροί στα όνειρα συμβολίζουν τη δύναμη του χαρακτήρα και την ακλόνητη πίστη στην τελική επιτυχία που, κατά κανόνα επιτυγχάνεται.
    Αν δείτε μηρούς αδύναμους και ισχνούς, να περιμένετε αποτυχίες και θλίψεις.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε μια απέραντη και εύφορη πεδιάδα, δικαιούσθε να αναμένετε από τη ζωή σας όλα τα καλά: πλούτη, εκτίμηση, καλό γάμο, στέρεες οικογενειακές σχέσεις.

  • Αν, απλώς, δείτε στον ύπνο σας άμαξα, θα έχετε κέρδη πολλά από επιχείρηση νόμιμη.
    Αν είστε επιβάτης άμαξας, θα γνωρίσετε τον αληθινό έρωτα.
    Αν όμως, ονειρευτείτε πως τρέχετε ανεβασμένος πάνω σε άμαξα, σημαίνει απώλειες και πτώση στις επιχειρήσεις.

Εγγραφή στο RSS - βλήμα