Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φιέστα

Αρχική » Oneiro » φιέστα

Ονειροκρίτης φιέστα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φιέστα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πυροτέχνημα - πυροτεχνήματα

Ονειροκρίτης πυροτέχνημα - πυροτεχνήματα

Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δούλος κάπου μην ενοχληθείτε.
    Το όνειρο απλά σας υπενθυμίζει ότι είστε αξιοπρεπής άνθρωπος με ηθικές αξίες.
    Και αν δείτε ότι έχετε δούλους να σας υπηρετούν, τότε απλά σημαίνει ότι έχετε καλούς και έμπιστους φίλους που σας αγαπάνε.

  • Όταν στον ύπνο σας δείτε ότι εμπλέκεστε σε κάποιο ειδύλλιο με το αντίθετο φύλο, τότε να είστε έτοιμοι διότι η σχέση που θα έρθει θα είναι ώριμη και θα ευδοκιμήσει.

  • Αν δείτε βιβλία πεταγμένα στο πάτωμα ή ριγμένα δεξιά κι αριστερά, τότε καλείσθε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, προτού υποστείτε τις συνέπειες της έκρυθμης συμπεριφοράς σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας περίπτερο και ότι μάλιστα ψωνίζετε απ' αυτό, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας είναι πολύ περιορισμένες και η ζωή σας τακτοποιημένη, αλλά μέτρια.

    Αν δείτε ότι είστε περιπτεράς, να περιμένετε αποτυχίες σε όλα τα μεγαλόπνοα σχέδια σας.

  • Η στοά όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο μας δίνει ένα σημάδι ότι άνθρωποι κοντινοί μας, ίσως και αγαπημένοι, μας έχουν βάλει στο μάτι για να μας κάνουν κακό.

  • Δύσκολοι και υψηλοί οι στόχοι που έχετε θέσει και το όνειρο αυτό ήρθε για να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να κοπιάστε και να προσπαθήσετε πολύ προκειμένου να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Εγγραφή στο RSS - φιέστα