Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άντρες

Αρχική » Tags » άντρες

Ονειροκρίτης άντρες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άντρες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ρώγα - ρώγες (στήθος)

Στις γυναίκες που βλέπουν στον ύπνο του ότι ασχολούνται με τις ρόγες του στήθους τους, θα λέγαμε να προσέχουν, καθώς το όνειρό τους σημαίνει ότι είναι έτοιμες να ενδώσουν σε κάθε ερωτικό πειρασμό.

Σχετικά όνειρα

  • Όπως και στην πραγματικότητα έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο η ποδάγρα σίγουρα δεν αποτελεί κάτι ευχάριστο.
    Ωστόσο η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με την ηλικία αυτουνού που το βλέπει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε ή βρίσκεστε σε ένα τέτοιου είδους σπίτι,μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε ξανά αν είστε ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα σεξουαλικές σας προτιμήσεις ή αν έχετε ανικανοποίητες ορέξεις που πιθανόν σας κάνουν να σκέφτεστε..

  • Αν παρακολουθείτε ως θεατής κάποια εγχείρηση, στον ύπνο σας, τότε θα ληφθούν αποφάσεις για εσάς, από άλλους στους οποίους δεν έχετε πρόσβαση και λέγειν.

    Αν πάλι δείτε ότι εγχειρίζεστε εσείς, ενώ δεν συντρέχει λόγος στην ζωή σας, θα έχετε καλή υγεία.

  • Αν δείτε πως δημοσιεύσατε αγγελία, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε με χειρωνακτική εργασία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να κάνετε περιουσία.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι περιβάλλεστε από ζευγάρια αλλά έχετε παθητική στάση ως προς αυτό που συμβαίνει και καμία ανάμειξη, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομες στεναχώριες που θα σας καταβάλουν.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο καφενείο, ή καφετέρια (δημόσιος χώρος) με πολυκοσμία (γνωστούς-αγνώστους δεν έχει σημασία) και επικρατεί βαβούρα τότε αυτό σημαίνει πως μπερδέματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

Εγγραφή στο RSS - άντρες