Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σταθμάρχης

Αρχική » Oneiro » σταθμάρχης

Ονειροκρίτης σταθμάρχης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σταθμάρχης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σήραγγα - τούνελ

Η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.
Αν δούμε ότι βρισκόμαστε μέσα σε μια σήραγγα και είμαστε εγκλωβισμένοι, ή ότι μπαίνουμε μέσα σε μια σήραγγα, τότε το όνειρο προμηνύει δυσκολίες και βάσανα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι υποκύπτετε σε πειρασμό (σαρκικό ή όποια άλλο), να περιμένετε συμφορές που θα οφείλονται σε ολέθριους δικούς σας χειρισμούς.

  • Ο νιπτήρας στα όνειρα είναι ένα καθαρό σύμβολο.
    Εάν δείτε ένα λαμπερό νιπτήρα σε έναν χώρο και πλένετε τα χέρια σας σε αυτόν να περιμένετε χαρούμενα γεγονότα και μία περίοδο που θα μπορέσετε να ηρεμήσετε από άγχη που σας απασχολούν.

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε χαθεί σε κάποιο δάσος ή άλσος και περιπλανιέστε στο σκοτάδι προσπαθώντας να βρείτε μια έξοδο, ίσως να σημαίνει ότι θα συναντήσετε προβλήματα τα οποία στο παρελθόν προσπεράσατε αδιάφορα και έχουν αυξηθεί με τον καιρό.

  • Η ροδοδάφνη είναι επίσης ένα φυτό που σχετίζεται άμεσα με τον έρωτα και τον ερωτισμό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

    Στην περίπτωση που φοράτε γυαλιά ηλίου πάλι θα βλαφτείτε αλλά αυτή την φορά από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Εγγραφή στο RSS - σταθμάρχης