Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σκιάχτρο

Αρχική » Oneiro » σκιάχτρο

Ονειροκρίτης σκιάχτρο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σκιάχτρο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σκιάχτρο

Το σκιάχτρο μπορεί να είναι φτιαγμένο για να τρομάζει τα πτηνά, πολλές φορές και τους ανθρώπους για να μην πλησιάζουν τις καλλιέργειες, ωστόσο όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας κάθε άλλο παρά τρόμο έχει έρθει να προκαλέσει.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διατηρείτε και περιποιείστε ένα περιβόλι, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, να περιμένετε μεγάλα κέρδη σε ό,τι επιχειρήσετε.
    Ο περιβολάρης στα όνειρα των γυναικών συμβολίζει την ακλόνητη σταθερή και αδιατάρακτη ερωτική ή συζυγική σχέση.

  • Το μόνο που παίζει ρόλο σε αυτό το όνειρο είναι αν τα ρούχα σας είναι συνηθισμένα, η πόλη φανταχτερά και λαμπερά.
    Στην περίπτωση που τα ρούχα σας είναι συνηθισμένα, τότε σύντομα θα πάρετε αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας.

  • Το θρανίο συμβολίζει τα δύσκολα, γεμάτα προσπάθεια διαστήματα της ζωής μας.

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

  • Αν δείτε πως περπατάτε πλάι σε ένα αυλάκι ή ρυάκι, μέρες γαλήνιες και ήρεμες σας περιμένουν μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.
    Αν δείτε ότι επιχειρείτε να πηδήσετε πάνω από ένα αυλάκι και το πετυχαίνετε, τότε κάποια ριψοκίνδυνη ενέργεια σας θα αποδώσει.

Εγγραφή στο RSS - σκιάχτρο