Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ψυχανάλυση

Αρχική » Tags » ψυχανάλυση

Ονειροκρίτης ψυχανάλυση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ψυχανάλυση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σπηλιά

Το πιο εύκολο πράγμα όταν ακούμε για σπηλιά είναι το μυαλό μας να πάει στην συμβολοποιημένη ερμηνεία αυτής από την κλασική ψυχανάλυση και συγκεκριμένα στον Σιγκμουντ Φρόιντ που ήθελε την σπηλιά να συμβολίζει το αιδοίο της γυναίκας.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά οι ήχοι στα όνειρα είναι σπάνιοι.
    Όμως εάν στον ύπνο σας ακούσετε ήχους εξοχής (νερό , κελαηδήματα , κλπ ) τότε θα κάνετε ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι με τον σύντροφό σας .

  • Ενώ γενικά οι αρρώστιες στα όνειρα έχουν αντίστροφη ερμηνεία και προμηνύουν θετικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς, η ιλαρά δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ονείρων.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας, ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε πλήθος και κανένας δεν μπορεί να σας δει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι έχετε γίνει πολύ αλαζονικός και ότι εθελοτυφλείτε.

  • Αν είστε γυναίκα και ονειρευτείτε δικαστή, η σχέση που έχετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα διαλυθεί.
    Αν δείτε πως ο ίδιος δικάζετε, θα σας βρει κακοτυχία και συμφορά.

  • Το ποδήλατο, στα όνειρα είναι συμβολίζει την επιτυχία.

    Αν δείτε ότι κάνετε ποδήλατο και τρέχετε ευχάριστα και ανεμπόδιστα, σύντομα θα γνωρίσετε εντυπωσιακές επιτυχίες.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι προσεύχεστε, χωρίς στην πραγματικότητα να έχετε αυτή τη συνήθεια, θα λάβετε απροσδόκητη βοήθεια σε κρίσιμη για σας στιγμή.

Εγγραφή στο RSS - ψυχανάλυση