Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σκοτεινός

Αρχική » Oneiro » σκοτεινός

Ονειροκρίτης σκοτεινός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σκοτεινός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σύννεφα

Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του αεροπλάνου στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως θετικά. Σημαίνει επιτυχία, ικανοποίηση φιλοδοξιών, φήμη. Πολλές φορές όμως η εμφάνιση του αεροπλάνου στα όνειρα δεν είναι τόσο γοητευτική.

  • Αν δείτε γεράκι που πετάει στον ουρανό, πάνω από το κεφάλι σας, θα έχετε τύχη και ευμάρεια.

    Αν δείτε ότι σας επιτίθεται το γεράκι, να είστε προσεκτικοί γιατί θα έχετε ζημιογόνα μπλεξίματα.

  • Αν στο όνειρό σας βρίσκεστε σε ιππόδρομο και παρακολουθείτε ιππικούς αγώνες τότε σας προειδοποιεί να προφυλαχθείτε από ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος που μέχρι πρότινος θεωρούσατε φίλους σας, διότι έχετε δίπλα σας εχθρούς στην πραγματικότητα και θέλουν να σας βλάψουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε στραγάλια, σημαίνει πως, άνθρωποι που παριστάνουν τους φίλους σας, σας κακολογούν και σας επιβουλεύονται.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν στραγάλια, θα μπλέξετε σε κουτσομπολιά και αντιδικίες.

  • Είναι γνωστό ότι ο κρίνος, από ανέκαθεν, συμβολίζει την αγνότητα και την παρθενία.

    Στα όνειρα όμως ερμηνεύεται περισσότερο ως προβολή του ποθούμενου και του επιθυμητού εκ μέρους του ονειρευόμενου, παρά ως έκφραση των αγνών του αισθημάτων.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

Εγγραφή στο RSS - σκοτεινός