Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τέρατα

Αρχική » Oneiro » τέρατα

Ονειροκρίτης τέρατα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τέρατα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

τέρας - τέρατα

Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

Σχετικά όνειρα

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας, ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε πλήθος και κανένας δεν μπορεί να σας δει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι έχετε γίνει πολύ αλαζονικός και ότι εθελοτυφλείτε.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάποιος σας ξελογιάζει είτε με τη γοητεία του είτε με την ομορφιά του και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα στο γόητρο του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει πως άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να συνωμοτήσ

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε μια πλούσια και γευστική σαλάτα που την απολαμβάνετε, σημαίνει πως είστε ικανοποιημένος με όσα έχετε κατορθώσει ως τώρα στη ζωή σας και εγκαταλείψατε κάθε φιλοδοξία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε χειρούργος, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα κληθείτε σύντομα να λάβετε κάποια οδυνηρή απόφαση που θα έχει κρίσιμες επιπτώσεις στη ζωή σας.
    Αν δείτε χειρουργό να χειρουργεί ασθενή, να περιμένετε κακοτυχίες και θλίψη.

  • Η νυχτερίδα ανέκαθεν αποτελούσε αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Εάν λοιπόν δείτε νυχτερίδα να πετάει από πάνω σας ή κοντά σας τότε πιθανό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στον οικονομικό, ερωτικό τομέα αλλά και στην υγεία σας καθώς προοιωνίζει μία αρνητική περίοδο για εσάς.

  • Το μαστίγιο είναι αρνητικός οιωνός.

    Προμηνύει άσχημες καταστάσεις και συναισθήματα δυσαρέσκειας και απογοήτευσης.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας μαστιγώνουν ή μαστιγώνετε τότε πιθανό να βρεθείτε σε καταστάσεις που θα νιώσετε εκτεθειμένη/ος και ταπεινωμένη/ος.

Εγγραφή στο RSS - τέρατα