Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δανεισμός

Αρχική » Tags » δανεισμός

Ονειροκρίτης δανεισμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δανεισμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

τόκος - τοκίζω

Όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο, το να βλέπουμε πως δανειζόμαστε χρήματα που θα τοκιστούν δεν αποτελεί και το καλύτερο σημάδι, καθώς προμηνύει οικονομικές δυσκολίες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι σιγοτραγουδάτε έναν σκοπό ζωηρό και εύθυμο, οι κόποι σας θα αποδώσουν αποτελέσματα.

    Αν τραγουδάτε ένα μελαγχολικό τραγούδι, θα σας νοσταλγήσετε ανθρώπους ή καταστάσεις του παρελθόντος.

  • Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον να παίρνει κινίνο, ή αν απλά βρίσκετε στον ίδιο χώρο με εμάς, τότε θα πρέπει να ετοιμαστούμε για βάσανα και καημούς.
    Στην περίπτωση όμως που ενώ είμαστε άρρωστοι, δούμε στο όνειρό μας ότι παίρνουμε εμείς κινίνο, σύντομα θα γίνουμε και πάλι καλά.

  • Αν στον ύπνο σας προσπαθείτε να λύσετε κάποιο αίνιγμα, ερευνήστε μήπως έχετε διαπράξει λάθη ανεπανόρθωτα στην καριέρα σας.
    Αν δείτε ότι απαντάτε σε κάποιο αίνιγμα ορθά, τότε σημαίνει πως έχετε αποφύγει έναν σοβαρό κίνδυνο.

  • Κατα το παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία αυτής της μακρινής ηπείρου θεωρείται πολύ καλό σημάδι για τα οικονομικά αυτού που είδε το όνειρο. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κολυμπάτε ή απλώς βρίσκεστε στο βυθό της θάλασσας ή κάποιας λίμνης, είναι σημάδι ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας και θα ήταν καλό να κάνετε το συντομότερο γενικές ιατρικές εξετάσεις

  • Η ναφθαλίνη στα όνειρα συμβολίζει απογοήτευση.

Εγγραφή στο RSS - δανεισμός