Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φύκια

Αρχική » Oneiro » φύκια

Ονειροκρίτης φύκια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φύκια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

φύκια

Ονειροκρίτης φύκια

Η ερμηνεία των φυκών όταν αυτά εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο, αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που τα βλέπουμε κυρίως ως προς το πόσο ξερά είναι.

Στην περίπτωση που τα φύκια είναι πολύ ξερά και ειδικά αν μυρίζουν κιόλας, τότε το όνειρο προμηνύει αρρώστια.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι κρατάτε στο χέρι σφιχτά οποιαδήποτε λαβή κυρίως λαβή σπαθιού ή όπλου, σημαίνει πως εξουσιάζετε τα πάθη σας και εκμεταλλεύεστε τις αδυναμίες των άλλων.
    Είστε ένας τολμηρός αγωνιστής και μαχητής ανελέητος.

  • Αν δείτε κοπάδι τράγων, σύντομα θα πλουτίσετε από κληρονομιά ξαφνική και απροσδόκητη.

    Αν πάλι δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάει ένας τράγος με άγριες διαθέσεις, φυλαχτείτε από εχθρούς που σας επιβουλεύονται.

  • Το βαρόμετρο και η γενικά η πρόβλεψη του καιρού - παρατήρηση των ατμοσφαιρικών αλλαγών - αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους πολλούς τρόπους για την απόκτηση γνώσης σχετικά με το μέλλον.

  • Ο ανανάς όταν εμφανίζεται στον ύπνο μας, σε οποιαδήποτε μορφή του, είναι ένας καλός οιωνός και σημάδι επιτυχίας κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

    Είναι ένα σημάδι ευημερίας και γενικής χαλάρωσης, χωρίς όμως να δηλώνει παραίτηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πεθερό ή πεθερά, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει δεδομένου ότι είστε ανύπαντροι, θα περάσετε μια περίοδο μεγάλης έντασης στις σχέσεις σας με πρόσωπα αγαπημένα.

  • Ο αδύνατος/αδύνατη στα όνειρα είναι ένας αρνητικός οιωνός, του οποίου η ερμηνεία θα πρέπει να επεξεργάζεται προσεκτικά.

Εγγραφή στο RSS - φύκια