Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

συνθήκες

Αρχική » Oneiro » συνθήκες

Ονειροκρίτης συνθήκες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : συνθήκες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η διαθήκη στα όνειρα έχει αρνητική χροιά υπό την έννοια της παράδοσης του εαυτού μας και της παραίτησης που υπονοεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι εκτός και αν προκύπτει ονειρική έκφανση λόγω καταστάσεων στην πραγματική σας ζωή, η παρουσία της διαθήκης σε όνειρο έχει τις εξής ερμηνείες :

  • Το μαστίγιο είναι αρνητικός οιωνός.

    Προμηνύει άσχημες καταστάσεις και συναισθήματα δυσαρέσκειας και απογοήτευσης.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας μαστιγώνουν ή μαστιγώνετε τότε πιθανό να βρεθείτε σε καταστάσεις που θα νιώσετε εκτεθειμένη/ος και ταπεινωμένη/ος.

  • Η τρικυμία στον ονειρικό μας κόσμο δεν διαφέρει και πολύ από την τρικυμία που μπορεί να ζήσουμε στην πραγματικότητα.
    Το όνειρο αυτό δεν μεταφράζεται ανάποδα και προμηνύει κινδύνους σε σημαντικούς τομείς, κυρίως όμως αναφέρεται στον τομέα της υγείας και των οικονομικών.

  • Θα περίμενε κανείς ότι το να βρεθείς ανάσκελα στον ύπνο σου θα σήμαινε ίσως κάτι κακό ή και οριστικό όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
    Αυτό που παίζει ρόλο είναι το μέρος που βρίσκεσαι και όχι το πώς σε αυτήν την περίπτωση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως αντιγράφετε, σημαίνει δυσμενή αποτελέσματα από καλά δοκιμασμένα σχέδια. Δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τις δυνατότητες που έχετε, με αποτέλεσμα να τα παρατάτε πολύ εύκολα στη ζωή σας

  • Εάν δείτε εξανθήματα στο σώμα σας πρέπει να ζητήσετε βοήθεια για τα θέματα σας και να μην κρύβεστε άλλο από τους δικούς σας.
    Θα σας βοηθήσουν και ταυτόχρονα θα νιώσετε ανακουφισμένος.
    Αν πάλι δείτε εξανθήματα στο σώμα άλλου ανθρώπου, σημαίνει ότι τον συζητάνε με κακές προθέσεις.

Εγγραφή στο RSS - συνθήκες