Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χωνί

Αρχική » Tags » χωνί

Ονειροκρίτης χωνί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χωνί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

χωνί

Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμου είναι ένα από τα ελάχιστα όνειρα που προμηνύει χλιαρότητα και ουδετερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όνειρο άνευ σημασίας, ωστόσο χωρίς εξάρσεις και έντονες χαρές ζωή δεν είναι και πολύ θεμιτή.

χωνί

Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό σας κόσμο, θέλει να σας δώσει ένα στοιχείο ή να σας προειδοποιήσει πως με τον τρόπο που ζείτε μέχρι τώρα πρόκειται να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μέσα στη ρουτίνα χωρίς πολλές χαρές.
Για αυτό αρχίστε να ζείτε.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν εμφανίζονται παλιά αντικείμενα στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελούν έναν καλό οιωνό.
    Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας, παλιά αντικείμενα η αντικείμενα πού παλιώνουν ξαφνικά, το όνειρό μας προμηνύει σύντομα καταστάσεις θλίψης και μελαγχολίας που θα μας κλονίσουν.

  • Τα ρίγη στον ονειρικό κόσμο είναι μια κατάσταση που δηλώνει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο έχετε μάθει να ζείτε.
    Όπως είναι φυσικό να περιμένει κανείς, τα ρίγη δεν αποτελούν έναν καλό οιωνό, καθώς σηματοδοτούν την στέρηση και την ανεπάρκεια σας στην μέχρι τώρα ζωή σας.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι κοιμάστε και βλέπετε όνειρο, και μάλιστα αυτό είναι εφιάλτης τότε καλύτερα θα ήταν για λίγο καιρό να ξεκουραστείτε για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας.

  • Η φοράδα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, το σίγουρο είναι ότι αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό.
    Πιο συγκεκριμένα όταν βλέπετε φοράδα θα πρέπει να περιμένετε σύντομα ευτυχία στον γάμο σας, ακόμα και σε περίπτωση που μέχρι τώρα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, καθώς και ερωτική ανανέωση.

  • Η ερμηνεία της σοκολάτας στα όνειρα είναι περίπλοκη και συνδυάζεται με την γενική αίσθηση του ονείρου.

    Έτσι, αν δείτε ότι τρώτε σοκολάτα ή πίνετε ρόφημα σοκολάτας και ευχαριστιέστε, θα έχετε νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σας ή θα ακούσετε ευχάριστα νέα για κοντινά σας πρόσωπα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

    Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

Εγγραφή στο RSS - χωνί