Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπουρνούζι

Αρχική » Oneiro » μπουρνούζι

Ονειροκρίτης μπουρνούζι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπουρνούζι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πετσέτα

Ονειροκρίτης πετσέτα

Η ερμηνεία του όνειρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που εμφανίζεται η πετσέτα στο όνειρο.
Εάν η πετσέτα εμφανίζεται καθαρή, αρωματισμένη και φρεσκοσιδερωμένη, προαναγγέλλει ευχάριστα ταξίδια και κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αποτελειώσατε ένα έργο ή μέρος έργου, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρώιμα στη ζωή μια καταλληλότητα, και τι θα μπορέσετε να περάσετε τις μέρες σας όπως και όπου σας αρέσει.

  • Τα ερπετά στα όνειρα έχουν συχνά διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάται από τι είδατε ακριβώς.

    Γενικά αν δείτε βόα στο όνειρο σας και η θέα του φιδιού σας δημιούργησε δυσφορία - αηδία, σημαίνει θυελλώδεις καταστάσεις και μεγάλη κακοτυχία, θα ακολουθήσει απογοήτευση από τους ανθρώπους.

  • Ο καθρέφτης έχει επικρατήσει να θεωρείται ένα γρουσούζικο αντικείμενο και μάλιστα όχι λανθασμένα.

    Αν στο όνειρό σας δείτε καθρέφτη είναι κακός οιωνός.

    Μπορεί να σας τύχουν από προδοσία και απάτη μέχρι κακοτυχίες και αρρώστιες.

  • Τα κουτάβια στο όνειρο συμβολίζουν το τρυφερό κομμάτι του χαρακτήρα μας.

    Εάν δείτε να χαϊδεύετε ή παίζετε με κουτάβια τότε διανύετε μία περίοδο που είστε έτοιμος να προφέρετε και να δώσετε στην ερωτική ή στη φιλική σας πράγματα που θα τη δυναμώσουν.

  • Τα ρούχα στα όνειρα έχουν ποικίλες ερμηνείες και το τι σημαίνει ακριβώς το συγκεκριμένο όνειρο, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα, το ύφασμα και το υλικό των ρούχων ανάμεσα σε άλλα.

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

Εγγραφή στο RSS - μπουρνούζι