Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φάρσα

Αρχική » Tags » φάρσα

Ονειροκρίτης φάρσα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φάρσα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ανέκδοτο - αστείο

Ονειροκρίτης ανέκδοτο - αστείο

Αν δείτε πως διηγούσασταν κάποιο ανέκδοτο, σημαίνει ότι θα προτιμήσετε μια εύθυμη συντροφιά από μιαν άλλη που έχει πνευματικά ενδιαφέροντα, και πως οι υποθέσεις σας θα είναι το ίδιο ασταθείς με σας. Το όνειρο σας λέει ,διακριτικά, ότι χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

παλιάτσος

Όπως και στον πραγματικό κόσμο ο παλιάτσος διακωμωδεί και γελοιοποιεί, έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στα όνειρα μας,

πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια πιθανή γελοιοποίηση ή διακωμώδηση σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν στη ζωή μας.

Σχετικά όνειρα

  • Ο νεροχύτης είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα και εξαρτάται από την κατάσταση που θα τον δούμε.

    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο νεροχύτη καθαρό και αστραφτερό τότε η περίοδος που διανύετε ή θα διανύσετε θα είναι ήρεμη, ανέμελη γεμάτη χαρούμενα γεγονότα.

  • Αν ονειρευτείτε καταστάσεις αδιαφορίας, σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη συντροφιά για ένα σύντομο διάστημα.
    Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως ο αγαπημένος της της δείχνει αδιαφορία, σημαίνει πως δεν της δείχνει την τρυφερότητα του κατά τον πιο σωστό τρόπο.

  • Οι τσακωμοί και οι καυγάδες, στα όνειρα, αποτελούν μια εκτόνωση του θυμικού.

    Παραδοσιακά η ερμηνεία ενός τέτοιου ονείρου είναι ευνοϊκή και υποδεικνύει αγαπημένη οικογένεια και ισχυρές φιλίες.

  • Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε μια ομιλία μπροστά σε κοινό, σημαίνει πως είστε χαρακτήρας επιπόλαιος και αυτάρεσκος.
    Αν παρακολουθείτε την ομιλία κάποιου άλλου, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν.

  • Εάν είστε άντρας και δείτε ότι θαυμάζετε κάποιο εργόχειρο ή έστω το σχολιάζετε τότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας.
    Αντιθέτως όμως αν είστε γυναίκα τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μια οικογενειακή ευτυχία.

Εγγραφή στο RSS - φάρσα