Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χάρτης

Αρχική » Tags » χάρτης

Ονειροκρίτης χάρτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χάρτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Άτλας

Ονειροκρίτης Άτλας

Ο Άτλας, όπως και ο χάρτης, είναι συνυφασμένος με επικείμενα ταξίδια τα οποία θα πραγματοποιήσουμε.

Αν δείτε στο όνειρο σας πως κοιτάζατε σε έναν άτλαντα, σημαίνει ότι θα μελετήσετε προσεκτικά το συμφέρον σας πριν κάνετε αλλαγές ή ταξίδια.

χάρτης

Ονειροκρίτης χάρτης

Αν χάρτης οποιουδήποτε είδους κάνει την εμφάνισή του στο ονειρικό σας κόσμο, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα περιπέτειες και ταξίδια.

Το όνειρό σας επίσης προμηνύει περιπλανήσεις σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει ή βιώματα καταστάσεων δεν έχετε ξαναζήσει μέχρι αυτή τη στιγμή.

Σχετικά όνειρα

  • Το μεθύσι ή ο μεθυσμένος δεν προμηνύει κάτι ευχάριστο.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε σε λόφο ή βουνό και φτάνετε στην κορυφή, θα υπερνικήσετε τα πιο φοβερά εμπόδια ανάμεσα σε σας και σ' ένα ευτυχισμένο μέλλον.

    Αν όμως δείτε πως δεν καταφέρατε να φτάσετε στην κορυφή, τα πιο αγαπημένα σας σχέδια θα γνωρίσουν την αποτυχία.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι κοιμάστε και βλέπετε όνειρο, και μάλιστα αυτό είναι εφιάλτης τότε καλύτερα θα ήταν για λίγο καιρό να ξεκουραστείτε για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας.

  • Το κλάμα όπως και στη ζωή μας μάς ανακουφίζει, έτσι και στο όνειρο συμβολίζει τα βάρη που αποβάλουμε.
    Όσο περισσότερα είναι τα δάκρυα και όσο πιο απαρηγόρητο το κλάμα μας στον ύπνο μας, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι απολαβές μας, οι χαρές και οι επιτυχίες που θα γευτούμε.

  • Εδώ πρόκειται, φυσικά, για το φαρμακευτικό οινόπνευμα και όχι για το αλκοόλ. Είναι ένα ονειρικό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας κάνουν μ' αυτό εντριβές, θ' ανταλλάξετε άσχημα και πικρά λόγια με ανθρώπους που, κατά βάθος, αγαπάτε και εκτιμάτε.

  • Η μυλόπετρα στο όνειρο συμβολίζει το χρέος του κάθε ανθρώπου στη ζωή και την ηθική.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρο μυλόπετρα δεν είναι τίποτα άλλο από το υποσυνείδητο σας που σας υπενθυμίζει ότι στη ζωή για να διατηρηθούν οι ηθικές αρχές χρειάζεται κόπος και προσπάθεια.

Εγγραφή στο RSS - χάρτης