Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τρυφερότητα

Αρχική » Oneiro » τρυφερότητα

Ονειροκρίτης τρυφερότητα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τρυφερότητα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μίσος

Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η μοδίστρα συμβολίζει μπλεξίματα.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας μία μοδίστρα, τότε πιθανό να βρεθείτε σε ερωτικές σχέσεις με συχνές σκηνές ζήλιας, πείσματα και γενικά μπλεξίματα που δε σας βγουν σε καλό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον να γνέθει το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως δείτε τον εαυτό σας να γνέθει, τότε θα δαπανήσετε πολύ χρόνο σε ανούσιες καταστάσεις, σε πράγματα που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τον θείο σας ή την θεία σας, αυτό σημαίνει πως έχετε μια μεγάλη προστασία και η τύχη είναι με το μέρος σας.

    Αν τους δείτε να μπαίνουν στο σπίτι σας, σημαίνει μεγάλη χαρά και ευτυχία στο σπιτικό σας.

  • Εάν δείτε εξανθήματα στο σώμα σας πρέπει να ζητήσετε βοήθεια για τα θέματα σας και να μην κρύβεστε άλλο από τους δικούς σας.
    Θα σας βοηθήσουν και ταυτόχρονα θα νιώσετε ανακουφισμένος.
    Αν πάλι δείτε εξανθήματα στο σώμα άλλου ανθρώπου, σημαίνει ότι τον συζητάνε με κακές προθέσεις.

  • Το τσούγκρισμα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί σίγουρα ένα καλό οιωνό με όποιον τρόπο και να το δούμε.
    Στην περίπτωση που δούμε ότι τσουγκρίζουμε πασχαλινά αυγά, βαμμένα ή άβαφτα, θα πρέπει να περιμένουμε στιγμές ευτυχίας μέσα στην οικογένεια και οικογενειακή γαλήνη.

  • Πολλές φορές τα όνειρα παίρνουν περίεργη τροπή, για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω, και καταλήγουν στην κατηγορία του εφιάλτη.

Εγγραφή στο RSS - τρυφερότητα