Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βασφτίσια

Αρχική » Tags » βασφτίσια

Ονειροκρίτης βασφτίσια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βασφτίσια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παράνυμφος - παρανυφάκι

Ονειροκρίτης παράνυμφος - παρανυφάκι

Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας τελετή γάμου ή μυστήριο βάπτισης, όπου είστε παράνυμφοι, σημαίνει πως είστε άτομο που ναι μεν αρκείται στα λίγα, αλλά διακατέχεται και από κοινωνικές φοβίες.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία αισθημάτων και συναισθημάτων στα όνειρα υποδηλώνει κακή κατάσταση του νευρικού μας συστήματος και πολλές φορές προαναγγέλλει ή και πιστοποιεί ένα πρόβλημα υγείας που υπάρχει ή θα δημιουργηθεί στο άμεσο μέλλον.

  • Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.
    Η παρουσία τους στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.

  • Το ασήμι στα όνειρα δεν είναι καλός οιωνός κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.
    Αν δείτε ασήμι ή ασημικά στον ύπνο σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν βάσανα και στενοχώριες. Εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις και προχωρήστε στο να ξεκαθαρίστε τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

  • Λαμπάδα ή λαμπάδες αναμμένες με έντονο και γλυκό φως που προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα στο όνειρο συμβολίζουν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας όπως πλούτη, δόξα και γενικά επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

  • Στην περίπτωση που είστε αθλητής στο άλμα, συνήθως το όνειρο δεν χρήζει ερμηνείας από τον ονειροκρίτη καθώς είναι μια φυσιολογική εκδήλωση του υποσυνειδήτου σας.
    Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει και δείτε τι κάνετε ένα άλμα με επιτυχία, σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

  • Το λοφίο στα όνειρα αποτελεί σύμβολο αμήχανων καταστάσεων και αιδούς.

Εγγραφή στο RSS - βασφτίσια