Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πίστωση

Αρχική » Tags » πίστωση

Ονειροκρίτης πίστωση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πίστωση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πίστωση

Άλλο ένα όνειρο συνηθισμένο σε ανθρώπους που έχουν αλλοτριωθεί.
Οι καιροί μας βέβαια καθιστούν ένα τέτοιο όνειρο αρκετά σύνηθες.
Αν δείτε ότι πουλάτε ή αγοράζετε κάτι με πίστωση, σημαίνει πως ζείτε σε ένα περιβάλλον όπου κυρίαρχη αξία είναι το χρήμα, η απάτη και η ψευτιά.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε ηγέτης, δηλαδή αρχηγός μια πολιτικής ή στρατιωτικής ομάδας, αυτό σημαίνει ότι η κενοδοξία σας, θα σας οδηγήθηκε σε πλήρη γελοιοποίηση.

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

  • Το φαγητό είναι πηγή ζωής και ευχαρίστησης στην πραγματική μας ζωή και η ερμηνεία του στον ονειρικό κόσμο δεν διαφέρει και πάρα πολύ.

  • Αν, στον ύπνο σας, βρεθείτε σε κινηματογράφο και κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου είναι η λευκή του οθόνη που σας μαγνητίζει με την καθαρότητα και την ψυχρότητα της, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες που θα οφείλονται αποκλειστικά στο μεθοδικό και ψύχραιμο χαρακτήρα σας.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε πάνω σε μια εξέδρα τότε αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε και τα ανάλογα σχόλια λόγο της ματαιοδοξίας σας.
    Οι άλλοι σας ειρωνεύονται και σας σχολιάζουν διότι είστε υπερφίαλος -η και δεν επιδεικνύεται την απαραίτητη ταπεινοφροσύνη.

  • Η ηχώ, (της ήχους), κοινώς "αντίλαλος", αποτελεί ακουστικό φαινόμενο που οφείλεται στην ανάκλαση ηχητικών κυμάτων.
    Αν λοιπόν στο όνειρό σας ,ακούτε την ηχώ σας, τότε κάποια αποτυχία σας περιμένει που θα οφείλεται σε κάποιον λάθος χειρισμό.

Εγγραφή στο RSS - πίστωση