Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νεύρο

Αρχική » Tags » νεύρο

Ονειροκρίτης νεύρο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νεύρο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αγκύλωση

Σε αυτό το όνειρο δώστε ιδιαίτερη προσοχή γιατί το να δείτε στον ύπνο σας αγκυλωμένα μέλη του σώματός σας, είναι πολύ εύκολο καθώς υπάρχει περίπτωση,να έχετε ξαπλώσει με γεμάτο στομάχι ή να πλακώνεται κάποιο μέλος του σώματός σας.

Σχετικά όνειρα

  • Ο λεβέντης στα όνειρα συμβολίζει το χαρακτήρα που θα θέλαμε να έχουμε εμείς οι ίδιοι ή το είδος των ανθρώπων που θα θέλαμε να είναι κοντά μας. Συμβολίζει δηλαδή ευθύτητα και τιμιότητα.

  • Το μελάνι δεν είναι καλό σημάδι στα όνειρα.

    Εάν δείτε ότι γράφετε με μελάνι σε χαρτί σημαίνει ότι κάποιο γεγονός θα σας βγάλει κάποια άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα σας όπως φθόνο.

  • Αν σε όνειρο δείτε αμπάρι καραβιού γεμάτο με εμπορεύματα, θα πάρετε απρόσμενα κέρδη.
    Αν πάλι είδατε στο όνειρο ένα άδειο αμπάρι, ο ονειροκρίτης λέει ότι θα έχετε μεγάλη απογοήτευση.

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε βοσκός και έχετε ένα κοπάδι από πρόβατα, είναι πιθανόν να συμβούν δυσάρεστα για εσάς γεγονότα.

    Αν δείτε όμως ότι συναντάτε ένα βοσκό, σημαίνει ότι έχετε αληθινούς φίλους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

  • Ο κόμπος, στα όνειρα, συμβολίζει πάντοτε δυσκολίες και εμπόδια.

    Αν δείτε κόμπο που ματαίως προσπαθείτε να λύσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε, όσο είναι καιρός, την εμπλοκή σας σε μια υπόθεση που μόνο βάσανα θα σας δημιουργήσει.

Εγγραφή στο RSS - νεύρο