Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αλλαξιά

Αρχική » Tags » αλλαξιά

Ονειροκρίτης αλλαξιά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αλλαξιά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αλλάζω - αλλαξιά

Το μόνο που παίζει ρόλο σε αυτό το όνειρο είναι αν τα ρούχα σας είναι συνηθισμένα, η πόλη φανταχτερά και λαμπερά.
Στην περίπτωση που τα ρούχα σας είναι συνηθισμένα, τότε σύντομα θα πάρετε αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε γεμάτο μελανοδοχείο τότε με κάποιες πράξεις σας που δεν σας τιμάν, θα προκαλέσετε την οργή και την κατακραυγή των γύρω σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε στραγάλια, σημαίνει πως, άνθρωποι που παριστάνουν τους φίλους σας, σας κακολογούν και σας επιβουλεύονται.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν στραγάλια, θα μπλέξετε σε κουτσομπολιά και αντιδικίες.

  • Τα πιόνια και τα παιχνίδια με πιόνια είναι σχετικά ασυνήθιστα όνειρα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας πιόνια κάποιου παιχνιδιού (σκακιού, ντάμας, κλπ), σημαίνει πως είστε άνθρωπος αυταρχικός και χρησιμοποιείτε τους άλλους ανενδοίαστα.

  • Ο κόμπος, στα όνειρα, συμβολίζει πάντοτε δυσκολίες και εμπόδια.

    Αν δείτε κόμπο που ματαίως προσπαθείτε να λύσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε, όσο είναι καιρός, την εμπλοκή σας σε μια υπόθεση που μόνο βάσανα θα σας δημιουργήσει.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε παϊδάκια και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σας τύχουν στενοχώριες και θα απειληθεί η υγεία σας.
    Αν τα παϊδάκια που τρώτε είναι άνοστα ή σας προκαλούν απέχθεια και τα φτύνεται, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε αδιάθετη ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως η ζωή σας είναι ακατάστατη και πως παίρνετε δύσκολα αποφάσεις.

Εγγραφή στο RSS - αλλαξιά