Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αιφνίδιος

Αρχική » Tags » αιφνίδιος

Ονειροκρίτης αιφνίδιος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αιφνίδιος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξεβαμμένο

Το να βλέπετε πράγματα, ρούχα ή οικεία δωμάτια τα οποία έχουν χάσει το χρώμα τους και τη ζωντάνια τους στον ονειρικό σας κόσμο δεν αποτελεί ένα καλό οιωνό.
Σύντομα θα πρέπει να περιμένετε αναποδιές και κακοτυχίες που μπορεί να χτυπήσουν οποιονδήποτε τομέα.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία εφημερίδας στα όνειρα έχει ιδιαίτερη σημασία κατά τον ονειροκρίτη.

    Παρόλο που στην πραγματικότητα η εφημερίδα αποτελεί μέσω ενημέρωσης, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι πάντα υπάρχει κάποιο κρυφό νόημα στην ενημέρωση ή ότι χρησιμοποιείται κατά κόρον για την εξυπηρέτηση σκοπών.

  • Αν στο όνειρό σας επικρατεί το κίτρινο χρώμα ή απλώς εστιάζετε σε αυτό, το όνειρό σας είναι ένα σημάδι για την ζήλια που κάποιοι νιώθουν για εσάς.

  • Το να δείτε ότι πίνετε γάλα, σημαίνει μεγάλη εύνοια της τύχης και ευτυχία για τις οικογένειες κατά τον ονειροκρίτη.

    Για έναν ναυτικό που είδε γάλα στο όνειρο του, προλέγει καλότυχα και επικερδή οικονομικά ταξίδια.

    Αν δείτε πολύ γάλα στο όνειρο σας, σημαίνει υγεία και πλούτη.

  • Η ξύστρα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά όνειρα επίλυσης, τα όνειρα δηλαδή τα οποία προμηνύουν το τέλος των κόπων ή των προβλημάτων μας με ευνοϊκή για εμάς ροπή.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα εργοστάσιο εγκαταλελειμμένο και άδειο αυτό σημαίνει ότι είναι αργά για να διορθώσετε κάποια λάθη που κάνατε, και δεν χρειάζεται να απασχολείστε - βασανίζεστε για αυτά.

  • Τα ρούχα στα όνειρα έχουν ποικίλες ερμηνείες και το τι σημαίνει ακριβώς το συγκεκριμένο όνειρο, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα, το ύφασμα και το υλικό των ρούχων ανάμεσα σε άλλα.

Εγγραφή στο RSS - αιφνίδιος