Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λογικός

Αρχική » Tags » λογικός

Ονειροκρίτης λογικός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λογικός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το να ονειρευτείτε ένα φίλο στην αγχόνη, προλέγει πως σύντομα θα πρέπει ν' αποφασίσετε για επείγοντα πράγματα, ή πως σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλη συμφορά.

  • Η εμφάνιση ενός γραμματίου στις μέρες μας, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια εκδήλωση άγχους προερχόμενη από την καθημερινότητα.
    Ωστόσο ο συμβολικός του χαρακτήρας είναι σύντομες αγωνίες κυρίως στους επαγγελματικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε καντήλι αναμμένο τότε η ζωή σας θα είναι ξεκάθαρη και ακριβώς όπως εσείς την έχετε προγραμματίσει.

    Αν πάλι δείτε καντήλι σβηστό πολλά προβλήματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε θαλασσινός - ναυτικός, χωρίς να είστε, θα σημειώσετε μια ερωτική επιτυχία αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά σας.
    Αν δείτε ότι σας επισκέπτεται κάποιος θαλασσινός, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας προβληματίσουν.

  • Το κριάρι συμβολίζει ηθικές νίκες και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

    Αν όμως δείτε κριάρια να μαλώνουν, προσέξτε μην εμπλακείτε σε διενέξεις ανθρώπων του περιβάλλοντος σας, γιατί ίσως χάσετε τη φιλία ενός πολύτιμου και πανίσχυρου ανθρώπου.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε στην κατοχή σας ένα αντικλείδι, τότε αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα, ανάλογα με τον τρόπο που θα το δείτε.

Εγγραφή στο RSS - λογικός