Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξανθιά

Αρχική » Tags » ξανθιά

Ονειροκρίτης ξανθιά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξανθιά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξανθός - ξανθιά

Το ξανθό χρώμα στον ονειρικό μας κόσμο, έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση σχετικά με την ερμηνεία του.
Όταν βλέπουμε άγνωστα ξανθά πρόσωπα, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα κάποιος να σας εξαπατήσει.
Παρόλα αυτά τις περισσότερες φορές η ερμηνεία είναι θετική.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του γραφικού και συμπαθούς αυτού επαγγελματία, που έχει εκλείψει στις μέρες μας, στα όνειρα μας είναι πάντοτε ευοίωνη.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι συναντάτε ένα λούστρο, να είστε σίγουρος για τη συμπαράσταση των φίλων σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

  • Αν στο όνειρό σας ξαφνικά ακούσετε ένα βογκητό, σημαίνει πως πρέπει γρήγορα να πάρετε αποφάσεις, γιατί άτομα υπεράνω υποψίας σκοπεύουν να σας υπονομεύσουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Τα καβούρια στα όνειρα συμβολίζουν τον κίνδυνο, διαφωνίες στον οικογενειακό κύκλο και γενικότερα συμβολίζουν τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.

  • Η μυζήθρα συμβολίζει επαγγελματική αποτυχία.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο μυζήθρα και δεν είστε ο ίδιος ή η ίδια τυροκόμος, όπως κι αν την δείτε να περιμένετε αποτυχία στον επαγγελματικό τομέα.
    Αν πάλι στο όνειρο σας δείτε οτι τρώτε μυζήθρα, να προσέχετε την υγεία σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παραλαμβάνεται κάτι που σας στέλνουν και σας το δίνει ο ταχυδρομικός διανομέας,τότε σημαίνει ότι τις προσεχείς ημέρες θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα.
    Αν είστε γυναίκα και δείτε διανομέα, τότε σας φέρνει την είδηση μιας εγκυμοσύνης ή ενός γάμου.

Εγγραφή στο RSS - ξανθιά