Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ζοφερός

Αρχική » Tags » ζοφερός

Ονειροκρίτης ζοφερός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ζοφερός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Άδης

Το πιθανότερο είναι αν δείτε στο όνειρό σας πως βρίσκεστε στον Άδη, το όνειρο αυτό να μην είναι και πολύ ευχάριστο.
Το όνειρο αυτό προμηνύει πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βιώνετε ψυχοφθόρες καταστάσεις.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του γραφικού και συμπαθούς αυτού επαγγελματία, που έχει εκλείψει στις μέρες μας, στα όνειρα μας είναι πάντοτε ευοίωνη.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι συναντάτε ένα λούστρο, να είστε σίγουρος για τη συμπαράσταση των φίλων σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι καταδικαστήκατε και σας έχει επιβληθεί μια βαριά ποινή, προετοιμαστείτε για μια περίοδο ελεύθερης και πλούσιας ζωής που, όμως, δεν θα διαρκέσει για πολύ.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε εστιατόριο τότε να περιμένετε τις δουλειές σας να πάρουν την κάτω βόλτα, αν απλά τρώτε σε ένα εστιατόριο μόνοι σας ή με παρέα τότε να περιμένετε την ανάμειξή σας σε υποθέσεις από τις οποίες θα υποστείτε τις συνέπειες.

  • Ένα όνειρο το οποίο από την αρχαιότητα και ανεξαρτήτως θρησκείας έχει αρνητική χροιά και προμηνύει κινδύνους και πραγματικούς αλλά και πνευματικούς.

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι γυαλίζετε οποιοδήποτε αντικείμενο σημαίνει ότι τα πολλά προσόντα σας θα σας τοποθετήσουν σε αξιοζήλευτες θέσεις.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε καντήλι αναμμένο τότε η ζωή σας θα είναι ξεκάθαρη και ακριβώς όπως εσείς την έχετε προγραμματίσει.

    Αν πάλι δείτε καντήλι σβηστό πολλά προβλήματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

Εγγραφή στο RSS - ζοφερός