Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πεταλώνω

Αρχική » Tags » πεταλώνω

Ονειροκρίτης πεταλώνω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πεταλώνω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πεταλωτής - πεταλώνω

Πρόκειται βέβαια, για σπάνιο όνειρο, γιατί στην εποχή μας και το πετάλωμα και ο πεταλωτής τείνουν να εκλείψουν.
Αν όμως δείτε πεταλωτή να πεταλώνει άλογο, μουλάρι ή γαϊδούρι, οι εχθροί σας θα σταθούν ανίκανοι να σας βλάψουν και θα εξευτελιστούν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άχυρο, σημαίνει μια άκαρπη επιχείρηση και κακή κατάσταση υγείας που θα δημιουργήσουν μεγάλη στενοχώρια σε εσάς αλλά και στους κοντινούς σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε εκκλησία για να μεταλάβετε, τότε τα νέα για σας είναι ευχάριστα.

    Πρόκειται να έρθετε αντιμέτωποι με παλιές κακές φήμες που σας είχαν αποδώσει άδικα ή παλιές πλεκτάνες που είχαν στήσει εις βάρος σας.

  • Ο θηλασμός στα όνειρα αποτελεί έναν από τους πιο ευνοϊκούς οιωνούς κατά τον ονειροκρίτη.

    Αν είστε γυναίκα και είδατε όνειρο πως θηλάζατε ένα μωρό, θα έχετε ευμάρεια και αφθονία στην ζωή σας.

  • Ο λαγός συμβολίζει τη δειλία. Εάν δείτε έναν λαγό στο όνειρό σας τότε πιθανό σε κρίσιμες και σοβαρές καταστάσεις να μην είστε αντάξιοι των περιστάσεων και να φανεί η εσωτερική σας δειλία.

  • Αν στο όνειρό σας βρέθηκες μέσα σε βιβλιοθήκη, σημαίνει ότι οι παρέες και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι έχουν χάσει το ενδιαφέρον που είχαν παλαιότερα.

  • Η Ελληνική παράδοση έχει για κάποιο λόγο συνδέσει την παρουσία του ηγούμενου στα όνειρα με την απιστία και τα κρυμμένα μυστικά τα οποία όταν αποκαλύπτονται δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.

Εγγραφή στο RSS - πεταλώνω