Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπουλντόζα

Αρχική » Tags » μπουλντόζα

Ονειροκρίτης μπουλντόζα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπουλντόζα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

οδοστρωτήρας

Αν δείτε στο όνειρο σας οδοστρωτήρα που εργάζεται «πήγαινε-έλα», στρώνοντας δρόμο, είστε άνθρωπος τυχερός και προνομιούχος: όλα σας έρχονται δεξιά και το μέλλον κρύβει για σας μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι είστε έγκυος και σας έχουν πιάσει οι ωδίνες (πόνοι) του τοκετού, σύντομα θα συμβούν γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και θα σας συνταράξουν.

  • Η ροδιά χαρακτηρίζεται συμβολικά. ως το δέντρο της «αφθονίας». Για αυτό το λόγο την Πρωτοχρονιά κατά παράδοση δίνουν δώρο ρόδια στα σπίτια ή σπάνε ένα για γούρι στην είσοδο της πόρτας

    Η φουντωμένη και γεμάτη καρπούς ροδιά προαναγγέλλει τεράστιες οικονομικές επιτυχίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε μια ωραία ζακέτα και καμαρώνετε που την φοράτε ένας γάμος είναι πολύ πιθανός.

    Αν η ζακέτα που φοράτε σας είναι στενάχωρη ή έχει φθορά είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες που θα εμφανιστούν στην ζωή σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε στα χέρια σας μια ρακέτα την οποία δεν χρησιμοποιείτε, σημαίνει πως τα ταλέντα που διαθέτετε δεν επαρκούν από μόνα τους, για να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

  • Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός

  • Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον... παρτενέρ μας αλλά και το είδος του σεξ!

Εγγραφή στο RSS - μπουλντόζα