Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φιλανθρωπία

Αρχική » Oneiro » φιλανθρωπία

Ονειροκρίτης φιλανθρωπία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φιλανθρωπία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά οι ήχοι στα όνειρα είναι σπάνιοι.
    Όμως εάν στον ύπνο σας ακούσετε ήχους εξοχής (νερό , κελαηδήματα , κλπ ) τότε θα κάνετε ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι με τον σύντροφό σας .

  • Αν δείτε στον ύπνο σας παστά και μάλιστα ότι τρώτε μια πάστα, να περιμένετε δυσκολίες, εμπόδια και αποτυχίες στα επαγγελματικά σας.
    Αν πάλι είδατε πως αγοράσατε στον ύπνο σας πάστα, αυτό σημαίνει κέρδη από τη δουλειά, που θα σας φέρουν μεγάλη ικανοποίηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι "παίζετε" με κομπολόι, με τον γνωστό, αμέριμνο, παραδοσιακό, ελληνικό τρόπο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος τεράστιας αντοχής οπότε τίποτε δε μπορεί να σας θίξει καίρια.

  • Ο λεβέντης στα όνειρα συμβολίζει το χαρακτήρα που θα θέλαμε να έχουμε εμείς οι ίδιοι ή το είδος των ανθρώπων που θα θέλαμε να είναι κοντά μας. Συμβολίζει δηλαδή ευθύτητα και τιμιότητα.

  • Το καρπούζι είναι σύμβολο του πάθους και του έρωτα στα όνειρα.

    Αν λοιπόν δείτε ότι τρώτε ωραίο, λαχταριστό και κατακόκκινο καρπούζι τότε θα απολαύσετε έναν μεγάλο έρωτα.

    Αν όμως το καρπούζι είναι άνοστο και άγευστο τότε θα ζήσετε έναν μαρτυρικό έρωτα, μίζερο και άρρωστο.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

Εγγραφή στο RSS - φιλανθρωπία