Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παπαγάλος

Αρχική » Tags » παπαγάλος

Ονειροκρίτης παπαγάλος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παπαγάλος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παπαγάλος

Πολλοί ερμηνευτές ονείρων, αλλά και ο παραδοσιακός ονειροκρίτης, θεωρούν την παρουσία του πουλιού αυτού στα όνειρα ως οιωνό εμπλοκών σε κουτσομπολιά και έριδες.
Άλλοι πιστεύουν ότι ο παπαγάλος υποδηλώνει στα όνειρα, υπερφίαλο και αστόχαστο άνθρωπο που μιμείται λανθασμένα πρότυπα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, σάλπιγγα ή ακούσετε τον οξύ ήχο της, θα λάβετε ειδήσεις που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη μελλοντική σας ευτυχία.
    Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε σάλπιγγα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε βρεγμένος, υπάρχει πιθανότητα να αναζητήσετε ευχαριστήσεις που θα σας φέρουν κοντά σε επιζήμιες καταστάσεις και αρρώστιες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι καταδικαστήκατε και σας έχει επιβληθεί μια βαριά ποινή, προετοιμαστείτε για μια περίοδο ελεύθερης και πλούσιας ζωής που, όμως, δεν θα διαρκέσει για πολύ.

  • Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως είσαστε αλήτης, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα διαγράψετε μονομιάς σοβαρές έννοιες που έχετε στη ζωή σας.
    Αν δείτε πως κάποιος άλλος το όνειρό σας είναι αλήτης, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως κάποιος από το στενό σας περίγυρο, σας φθονούν.

Εγγραφή στο RSS - παπαγάλος