Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβαθα

Αρχική » Oneiro » άβαθα

Ονειροκρίτης άβαθα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβαθα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Μερικές φορές στα όνειρα βιώνουμε συναισθήματα τα οποία δεν εξωτερικεύουμε στην πραγματική ζωή.

  • Ο πατσάς στην πραγματική ζωή λένε ότι "στρώνει το στομάχι", έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στον ονειρικό μας κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο στρώνει κατά κάποια έννοια όποιον τομέα της ζωής μας δεν πάει καλά.
    Πιο συγκεκριμένα προαναγγέλλει ευχάριστη ζωή και κερδοφόρες επενδύσεις.

  • Η ζώνη στα όνειρα, εκτός από την προφανή χρηστική της ιδιότητα, έχει και την ιδιότητα του κύρους αλλά και των ευθυνών.

    Και η ζώνη στο όνειρο εμφανίζετε για να σας προειδοποιήσει ότι αν δεν προσέχετε τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή και ενδέχεται να περάσετε πολλές δυσκολίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρτοποιείο, απαιτείται προσοχή σ' ό,τι αφορά τις αλλαγές στην καριέρα σας. Παγίδες μπορεί να αποκαλυφθούν σε κάθε κατεύθυνση.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είσασταν σε φτώχεια, σημαίνει ότι αγνοήσατε τις ανάγκες της ζωής και το όνειρο λειτουργεί ώς υπενθύμιση.

Εγγραφή στο RSS - άβαθα