Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβαλτη

Αρχική » Oneiro » άβαλτη

Ονειροκρίτης άβαλτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβαλτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο μούτσος ή ο ναύτης στο όνειρο συμβολίζει κάτι το επιφανειακό.
    Δηλώνει δηλαδή ένα χαρακτηριστικό του ατόμου που το βλέπει, τουλάχιστον εκείνη την περίοδο.

  • Αν, στο όνειρο σας, συναντήσετε οδοιπόρο που έρχεται από μακριά, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σας, από καιρό ξεχασμένο, θα εμφανιστεί και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χτίζετε ένα καινούργιο και όμορφο σπίτι, θα σημειώσετε εντυπωσιακές επιτυχίες που θα οφείλονται στην εργατικότητα και τη σταθερότητα του χαρακτήρα σας.

  • Αν στον ύπνο μας δούμε ότι βρισκόμαστε σε έναν ξερότοπο άγονο και αφιλόξενο, δεν θα πρέπει να περιμένουμε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή μας, καθώς τα όνειρα με τέτοιο περιεχόμενο προμηνύουν συνήθως αποτυχίες σε όλους τους τομείς και στενοχώριες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βαμβακερό ύφασμα, προμηνύονται επερχόμενες ανέσεις - απολαύσεις στην ζωή σας. Το βαμβακερό ύφασμα δεν προαναγγέλλει μεγάλες αλλαγές αλλά σταθερότητα και στροφή προς το καλύτερο.

  • Ο ονειροκρίτης κατατάσσει σε περίοπτη θέση τον δυόσμο, καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα βότανα της φύσης : και αρωματικά αλλά κυρίως και ιαματικά.

Εγγραφή στο RSS - άβαλτη