Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβαλτων

Αρχική » Oneiro » άβαλτων

Ονειροκρίτης άβαλτων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβαλτων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Επειδή η γραφειοκρατία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, πολλές φορές βλέπουμε όνειρα που σχετίζονται με τις ταλαιπωρίες που μας προξενεί.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε σε έναν σκοτεινό θάλαμο και στενό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες, και πολλές στενοχώριες.

  • Τα φρούτα ή αλλιώς οπωρικά όταν κάνουν την εμφάνιση τους στα όνειρά μας, έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο τα βλέπουμε.
    Αν τα φρούτα είναι καλά γινωμένα και εύγευστα, τότε προμηνύουν επιτυχίες αλλά και χαρές σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

  • Εάν δείτε στο όνειρο σας ότι κυνηγάτε και πολεμάτε τους εχθρούς, τους οποίους κατατροπώνετε στην μάχη, τότε να περιμένετε σίγουρες επιτυχίες και μεγάλη αναγνώριση.

    Εάν όμως σας καταδιώκουν ή χάνετε το πεδίο της μάχης, τότε να περιμένετε αποτυχίες.

  • Ο ζωντανός αστακός ερμηνεύεται ως εγκατάλειψή και ερωτική απιστία από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

    Αντίθετα ο μαγειρεμένος αστακός στα όνειρα, σημαίνει μεγάλη εύνοια και πλούτο.

  • Παρότι αρχικά μπορεί να φαίνεται απειλητικό, το να κυριαρχεί σιωπή στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα ευοίωνο όνειρο. Αν λοιπόν οποιονδήποτε τρόπο εστιάσετε στη σιωπή στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε να ζήσετε καταστάσεις χαρούμενες και ξέγνοιαστες.

Εγγραφή στο RSS - άβαλτων