Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβιους

Αρχική » Oneiro » άβιους

Ονειροκρίτης άβιους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβιους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Η αρρώστια στο όνειρο ανάλογα με το πώς εμφανίζεται, έχει και διαφορετική ερμηνεία.

    Στην περίπτωση που η αρρώστια έχει βαριά μορφή θα πρέπει να περιμένετε κακοτοπιές και προσωπικές επιθέσεις από τον στενό φιλικό σας κύκλο.

  • Για ένα επιχειρηματία που ονειρεύτηκε πως έγινε δεκτή πρόταση του, σημαίνει ότι θα επιτύχει σε κάποια εμπορική συναλλαγή του που μέχρι τώρα φαινόταν καταδικασμένη σε αποτυχία.

  • Η ερμηνεία των φυκών όταν αυτά εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο, αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που τα βλέπουμε κυρίως ως προς το πόσο ξερά είναι.

    Στην περίπτωση που τα φύκια είναι πολύ ξερά και ειδικά αν μυρίζουν κιόλας, τότε το όνειρο προμηνύει αρρώστια.

  • Τα όνειρα με παρουσία αστυνομίας, ποικίλλουν σε μία και εξαρτώνται από την αίσθηση που μας αφήνουν όπως και το τι συνέβη μέσα στο όνειρο.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε βοσκός και έχετε ένα κοπάδι από πρόβατα, είναι πιθανόν να συμβούν δυσάρεστα για εσάς γεγονότα.

    Αν δείτε όμως ότι συναντάτε ένα βοσκό, σημαίνει ότι έχετε αληθινούς φίλους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

Εγγραφή στο RSS - άβιους