Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβολων

Αρχική » Oneiro » άβολων

Ονειροκρίτης άβολων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβολων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ανεμόμυλο να δουλεύει, σημαίνει πληθώρα από ευχάριστα περιστατικά και ικανοποίηση.

    Αν δείτε ανεμόμυλο σπασμένο, είναι προμήνυμα πως θα σας συμβούν τα αντίθετα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κλειδώνεται μια κλειδαριά, τότε το όνειρό σας προαναγγέλλει ότι σύντομα θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις.

    Αν την διαρρηγνύετε, τότε σύντομα θα έχετε μια ερωτική απογοήτευση.

  • Τα κουτιά στο όνειρο αντικατοπτρίζουν τον μικρόκοσμό μας. Συγκεκριμένα εάν δείτε κλειστά κουτιά σημαίνει ότι κάποια άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας κρύβουν πράγματα και δεν είναι αξιόπιστοι.

  • Γενικά τα όνειρα τα οποία σχετίζονται με νερό θεωρούνται κατα τον ονειροκρίτη, πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

    Έτσι αν δείτε καθαρό τρεχούμενο νερό να βγαίνει από βρύση, σημαίνει επιτυχίες.

  • Το να δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ξυπόλητος ή ακόμα ότι συναντάτε άλλους ανθρώπους που είναι ξυπόλητοι, αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ζωή σας, καθώς σημαίνει πως σύντομα θα φτάσουν σε εσάς ευχάριστα νέα για πράγματα σημαντικά στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ανακούφιση και θα σας

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γίνεται μπροστά σας μία δημόσια εκτέλεση, τότε είναι βέβαιο πως θα γίνουν πράγματα στη ζωή σας που θα σας σημαδέψουν.

Εγγραφή στο RSS - άβολων