Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβρεχτη

Αρχική » Oneiro » άβρεχτη

Ονειροκρίτης άβρεχτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβρεχτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η πυκνή βλάστηση είναι σημάδι πλούτου και εφορίας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν δείτε στον ύπνο σας λοιπόν έντονη βλάστηση, τότε είναι ένα σημάδι ότι έρχονται πολύ καλές μέρες για εσάς.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι ζωγραφίζετε, σημαίνει πως είστε άτομο με δημιουργικό χαρακτήρα και ανήσυχο πνεύμα και πως τα βγάζετε πέρα με ό,τι και αν καταπιαστείτε.

  • Οι περικοκλάδες, στα όνειρα, υποδηλώνουν καταστάσεις και υποθέσεις δυσεπίλυτες.
    Ειδικά όσον αφορά τα αισθηματικά, η παρουσία της περικοκλάδας στο όνειρο, σηματοδοτεί δυσκολίες και καυγάδες χωρίς να υπάρχει απαραίτητα σοβαρός λόγος.

  • Αν έχετε τα κατάλληλα προσόντα και τις απαραίτητες γνώσεις για μία καλύτερη θέση στον τομέα της εργασίας σας και δείτε στον ύπνο σας ότι
    προάγεστε σε διευθυντή ή ότι κατέχετε ήδη μία διευθυντική θέση τότε να περιμένετε να γίνει και στην πραγματικότητα κάτι ανάλογο.

  • Αν ονειρευτείτε καταστάσεις αδιαφορίας, σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη συντροφιά για ένα σύντομο διάστημα.
    Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως ο αγαπημένος της της δείχνει αδιαφορία, σημαίνει πως δεν της δείχνει την τρυφερότητα του κατά τον πιο σωστό τρόπο.

  • Η ομίχλη στην πραγματική ζωή αποτελεί ένα εντυπωσιακό φαινόμενο που περιορίζει όμως την ορατότητα και κάνει το δρόμο μας πιο δύσκολο.
    Έτσι και στα όνειρα η ομίχλη προαναγγέλλει μια περίοδο δυσκολιών και αγωνιών, την οποία όμως θα ξεπεράσετε με μεγάλες προσπάθειες και πολύ κόπο.

Εγγραφή στο RSS - άβρεχτη