Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άβροχος

Αρχική » Oneiro » άβροχος

Ονειροκρίτης άβροχος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άβροχος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ένα ναυαγισμένο πλοίο στα όνειρα προμηνύει απογοήτευση.

    Εάν δείτε πλοίο ναυαγισμένο και κατεστραμμένο κοντά στην ακτή τότε πιθανό κάποιοι στόχοι που είχατε θέσει ή κάποια όνειρα που κάνατε εκείνη την περίοδο να μην πραγματοποιηθούν, να «ναυαγήσουν».

  • Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός

  • Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι μονομαχείτε, μάλλον είστε ένα άτομο ρομαντικό με απόψεις και ιδανικά άλλης εποχής.
    Εάν δείτε άλλους να μονομαχούν, προσέξτε τις επόμενες μέρες μη μπλεχτείτε σε διαπληκτισμούς άλλων και στενοχωρηθείτε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το ανοιξιάτικο αυτό δέντρο με τα αρωματικά του άνθη, χαράς ευαγγέλια: σας αναμένουν εξάρσεις, απολαύσεις και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Παρόλο που φαινομενικά δεν συνδέονται μεταξύ τους ή παρακολούθηση μιας μουσικής συναυλίας και η ερωτική μας ζωή, στον ονειρικό μας κόσμο σχετίζονται άμεσα.

  • Το λιβάνι είναι ένα αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε λιβάνι αναμμένο ή θεωρήσετε ότι το μυρίζετε τότε πιθανό να συμβούν κάποια αρκετά δυσάρεστα γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

Εγγραφή στο RSS - άβροχος