Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγαρμπος

Αρχική » Oneiro » άγαρμπος

Ονειροκρίτης άγαρμπος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγαρμπος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας δείτε δυναμίτη να σκάει, τότε σημαίνει πως θα συμβεί κάτι έντονο στην ζωή σας και θα σας σημαδέψει.
    Αν κρατάτε εσείς τον δυναμίτη σημαίνει ότι είστε αδύναμος σαν χαρακτήρας, ενώ αν τον κρατάει άλλος προσέξτε γιατί θα σας εξαπατήσουν.

  • Όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο, το να βλέπουμε πως δανειζόμαστε χρήματα που θα τοκιστούν δεν αποτελεί και το καλύτερο σημάδι, καθώς προμηνύει οικονομικές δυσκολίες.

  • Ο ονειροκρίτης δίνει δύο εκδοχές για τον έπαινο στα όνειρα.
    Εάν δείτε ότι δέχεστε έπαινο οποιασδήποτε μορφής τότε να προσέχετε τα καλά λόγια ανθρώπων που θέλουν να σας βλάψουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βαμβακερό ύφασμα, προμηνύονται επερχόμενες ανέσεις - απολαύσεις στην ζωή σας. Το βαμβακερό ύφασμα δεν προαναγγέλλει μεγάλες αλλαγές αλλά σταθερότητα και στροφή προς το καλύτερο.

  • Η πείνα είναι ένα από τα κλασικά ονειρικά σύμβολα που παραδοσιακά ερμηνεύεται «αντίστροφα».

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι πεινάτε λόγω φτώχειας (και όχι κάποιο άλλο λόγο), προοιωνίζεται ένα λαμπρό μέλλον, πλούσιο σε απολαβές και εμπειρίες.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

    Όσο περισσότερο το κλάμα και τα δάκρυα που χύνετε και όσο πιο ακράτητα κλαίτε τόσο μεγαλύτερη η χαρά, οι επιτυχίες και οι απολαβές που θα πάρετε.

Εγγραφή στο RSS - άγαρμπος