Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγγιγμα

Αρχική » Oneiro » άγγιγμα

Ονειροκρίτης άγγιγμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγγιγμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος/ίδια υπηρέτης ή υπηρέτρια, θα υποστείτε, στο άμεσο μέλλον, προσβολές και ταπεινώσεις.
    Αν δείτε ότι έχετε ένα σπίτι με πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό, ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, είστε άτομο εγωπαθές και ματαιόδοξο.

  • Αν δείτε στα όνειρα σας ότι βρισκόσασταν σε ένα μεγάλο πάρκο, με ανθρώπους άγνωστους και αισθανθήκατε εκτός τόπου και χρόνου, θα σας συμβούν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας στις ανθρώπινες αξίες.

  • Το ιώδιο παρόλα τα οφέλη που έχει στην πραγματική ζωή, στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός που προοιωνίζει αρρώστια σωματική ή και ψυχική.
    Η παρουσία του ιωδίου στα όνειρα μας συμβολίζει την αρρώστια και την στεναχώρια.

  • Τα κούμαρα συμβολίζουν οικογενειακή θαλπωρή, ζεστασιά και ευχάριστες μελλοντικές στιγμές.
    Εάν δείτε κούμαρα πάνω σε κουλούρια είτε κρεμασμένα στον τοίχο ή σε δέντρο σ’ ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, να περιμένετε επιτυχία στον ερωτικό τομέα.

  • Ο λάρυγγας συμβολίζει μία προσπάθεια από εμάς να ζητήσουμε βοήθεια από κοντινούς μας ανθρώπους για μία κατάσταση που μας βασανίζει.

  • Γαλοπούλα. Το αντιπαθητικό αυτό πουλερικό, παραδοσιακά ερμηνεύετε ως πολύ καλός οιωνός στα όνειρα!

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας γαλοπούλα σημαίνει ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας και πετυχαίνετε το σκοπό σας, ακόμα κι αν κάνετε συνεχώς λανθασμένες κινήσεις.

Εγγραφή στο RSS - άγγιγμα