Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγγιχτε

Αρχική » Oneiro » άγγιχτε

Ονειροκρίτης άγγιχτε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγγιχτε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν οι ηλικιωμένοι εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν σημάδι σύντομης αποτυχίας σε όλους τους τομείς.

    Στην περίπτωση τώρα που βλέπετε τον εαυτό σας γερασμένο ή να γερνάει ταχύρυθμα, το όνειρό σας σηματοδοτεί το πεσμένο σας ηθικό.

  • Η κατσαρόλα, στα όνειρα, ερμηνεύεται όπως και όλα τα άλλα «δοχεία», καθώς και ερμηνεύεται ανάλογα με τη ποσότητα των αγαθών που περικλείει.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας τη κατσαρόλα γεμάτη σημαίνει ότι πλούτος και κέρδη σας περιμένουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πολλά από αυτά τα ευτελούς αξίας νομίσματα, να περιμένετε ραγδαία βελτίωση των οικονομικών σας και εντυπωσιακές επιτυχίες στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

  • Δυσοίωνο είναι το ασήμι σε οποιαδήποτε μορφή του όταν εμφανίζεται σε όνειρά μας. Όχι μόνο η εμφάνισή του στο όνειρο, αλλά και η ποσότητά του.

    Περισσότερο ασήμι, περισσότεροι καημοί λέει ο παραδοσιακός ονειροκρίτης.

  • Αν δείτε σε όνειρο τον Σουλεϊμάν τον γνωστό, καλό θα ήταν να ελαττώσετε την τηλεόραση για το δικό σας καλό και να αρχίσετε το διάβασμα.

  • Ο καρχαρίας δε θα μπορούσε να σημαίνει κάτι καλό αφού και στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κυρίαρχο ον της θάλασσας που χαρακτηρίζεται από ύπουλη επιθετικότητα.

Εγγραφή στο RSS - άγγιχτε