Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χρυσή ευκαιρία

Αρχική » Oneiro » χρυσή ευκαιρία

Ονειροκρίτης χρυσή ευκαιρία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χρυσή ευκαιρία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

    Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Η παρουσία του αιματίτη στα όνειρα, έχει παρόμοια σημασία με το αίμα - λόγω χρώματος - και σημαίνει γρήγορες εξελίξεις.

  • Η πείνα είναι ένα από τα κλασικά ονειρικά σύμβολα που παραδοσιακά ερμηνεύεται «αντίστροφα».

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι πεινάτε λόγω φτώχειας (και όχι κάποιο άλλο λόγο), προοιωνίζεται ένα λαμπρό μέλλον, πλούσιο σε απολαβές και εμπειρίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλουμίνιο, σημαίνει ικανοποίηση με οποιαδήποτε περιουσία, ας είναι και μικρή.

    Αν μια γυναίκα δει τα αλουμινένια στολίδια ή σκεύη της μαυρισμένα, σημαίνει παράξενη και απροσδόκητη λύπη, και θα της συμβεί κάποια απώλεια.

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.
    Διαβάστε περισσότερα στο λήμμα στρατηγός

  • Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.
    Η παρουσία τους στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.

Εγγραφή στο RSS - χρυσή ευκαιρία