Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγνισαν

Αρχική » Oneiro » άγνισαν

Ονειροκρίτης άγνισαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγνισαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αντίθεση με την πραγματικότητα, τα κοσμήματα στα όνειρα δεν σημαίνουν κάτι λαμπερό και αισιόδοξο.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας κόσμημα μάλλον σας περιμένουν περιπέτειες.

  • Στην περίπτωση που εμφανιστούν ψύλλοι στο όνειρό σας, προσέξτε γιατί η ερμηνεία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των ψειρών.

  • Αν ονειρευτείτε ποτάμι με καθαρό και γάργαρο νερό, θα σημειώσετε σύντομα εντυπωσιακές επιτυχίες στον ερωτικό και οικονομικό τομέα.

    Αντίθετα, αν το ποτάμι είναι θολό ή αν το νερό του έχει στερέψει, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από ασθένεια, ερωτική απογοήτευση ή οικονομικές ζημίες.

  • Αν δείτε σε όνειρο πίνακα ζωγραφικής κρεμασμένο σε τοίχο σπιτιού ή σε μουσείο ο οποίος σας τραβάει το ενδιαφέρον, να περιμένετε γεγονότα που θα αναστρέψουν την ως τώρα πορεία σας στη ζωή.

  • Το κρασί συμβολίζει ευφορία και χαρούμενες στιγμές. Συγκεκριμένα, εάν δείτε λευκό κρασί είτε το πίνετε είτε όχι, συμβολίζει οικογενειακή γαλήνη και ζεστασιά.
    Στον επαγγελματικό τομέα, συμβολίζει τη δημιουργικότητα που σας χαρακτηρίζει και μελλοντική αναγνώριση των κόπων σας.

  • Αποχή από εργασία.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χορηγείτε ή λαμβάνετε άδεια από την εργασία σας, σημαίνει πως όλες οι υποθέσεις σας θα παραμείνουν για ένα διάστημα εκκρεμείς και υπό αναβολή.

Εγγραφή στο RSS - άγνισαν