Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγονης

Αρχική » Oneiro » άγονης

Ονειροκρίτης άγονης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγονης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η κλώσα όταν εμφανίζετε στο όνειρό μας αποτελεί έναν καλό οιωνό.
    Είναι μια πηγή θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας που υπόσχεται να κάνει τις επόμενες μέρες σας καλύτερες.

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο σας απασχολεί και σας βασανίζει ο παράγων χρόνος και κάθε τόσο κοιτάζετε το ρολόι σας ή ρωτάτε τι ώρα είναι, προσέξτε μήπως η ανυπομονησία σας γίνει αιτία να χαλάσει μια δουλειά που με πολύ κόπο και προσοχή οργανώσατε.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε αδιάθετη ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως η ζωή σας είναι ακατάστατη και πως παίρνετε δύσκολα αποφάσεις.

  • Ανάλογα με το είδος της φωλιάς που βλέπουμε στο όνειρό μας, υπάρχει και διαφορετική ερμηνεία.
    Στην περίπτωση που δείτε φωλιά από πουλιά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευτυχία σε καινούργιες ερωτικές σχέσεις και ανανέωση σε παλιές.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο να είστε σοφέρ ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, θα πρέπει να περιμένετε βάσανα και κοπιαστική ζωή.
    Αν όμως δείτε πως συναντάτε κάποιον σοφέρ, τότε σύντομα θα λάβετε χάρη στις ειδήσεις που θα σας τονώσουν το πεσμένο ηθικό σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πουλί κορυδαλλό είναι πολύ καλό σημάδι.
    Αρκεί να πετάει και να κελαηδάει, που σημαίνει ότι θα σας έρθουν χρήματα ή μία καλή είδηση αντίστοιχα, η οποία θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.

Εγγραφή στο RSS - άγονης