Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγονται

Αρχική » Oneiro » άγονται

Ονειροκρίτης άγονται - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγονται

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του αιματίτη στα όνειρα, έχει παρόμοια σημασία με το αίμα - λόγω χρώματος - και σημαίνει γρήγορες εξελίξεις.

  • Τα κουτάβια στο όνειρο συμβολίζουν το τρυφερό κομμάτι του χαρακτήρα μας.

    Εάν δείτε να χαϊδεύετε ή παίζετε με κουτάβια τότε διανύετε μία περίοδο που είστε έτοιμος να προφέρετε και να δώσετε στην ερωτική ή στη φιλική σας πράγματα που θα τη δυναμώσουν.

  • Συνήθως η μελαγχολία στα όνειρα οφείλετε σε εξωγενείς παράγοντες.

    Συγκεκριμένα αν δείτε ότι μελαγχολείτε εσείς ή ότι το ίδιο το όνειρο είναι γεμάτο με μία διάθεση μελαγχολική, καλό θα ήταν να σκεφτείτε τους παράγοντες που σας προκαλούν τέτοια συναισθήματα στη ζωή σας.

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

  • Όπως και στον πραγματικό κόσμο ο παλιάτσος διακωμωδεί και γελοιοποιεί, έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στα όνειρα μας,

    πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια πιθανή γελοιοποίηση ή διακωμώδηση σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν στη ζωή μας.

  • Ένα συχνό όνειρο, η δυσκολία στην αναπνοή ή βαριά ανάσα θεωρείται δυσοίωνη.

    Ερμηνεύεται ως εμπόδια που θα συναντήσετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή σε προσωπικά θέματα.

Εγγραφή στο RSS - άγονται