Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγουστης

Αρχική » Oneiro » άγουστης

Ονειροκρίτης άγουστης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγουστης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το αφρόγαλα, θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ευμάρεια και την καλοτυχία.

    Αν είδατε στο όνειρο σας σερβιρισμένο αφρόγαλα, σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ιδιαιτέρως επικερδείς δοσοληψίες ή ακόμα και επιχειρήσεις.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

  • Ο κουβάς, όπως γενικά τα περισσότερα δοχεία στα όνειρα, έχει θετική ερμηνεία όταν είναι γεμάτος και αρνητική όταν είναι άδειος.
    Έτσι αν δείτε γεμάτο κουβά στα όνειρα σας θα έχετε σημαντικά κέρδη και επιτυχίες.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

    Όσο περισσότερο το κλάμα και τα δάκρυα που χύνετε και όσο πιο ακράτητα κλαίτε τόσο μεγαλύτερη η χαρά, οι επιτυχίες και οι απολαβές που θα πάρετε.

  • Όνειρο άνευ σημασίας αν είστε σπουδαστές, φοιτητές ή περιμένετε να πάρετε κάποιο χαρτί στα χέρια σας.

    Απλά η αγωνία και το άγχος σας σάς κάνουν δικαιολογημένα να βλέπετε ακόμη και στον ύπνο σας αυτό που σας απασχολεί περισσότερο απ' όλα.

  • Οι παλιοί ερμηνευτές ονείρων πίστευαν πως όταν εμφανίζεται ο υάκινθος στον ονειρικό μας κόσμο, το όνειρο προμηνύει καινούργιους έρωτες και ερωτική πίστη άνευ όρων.

Εγγραφή στο RSS - άγουστης