Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγριες

Αρχική » Oneiro » άγριες

Ονειροκρίτης άγριες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγριες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η βεντάλια, σαν αντικείμενο, έχει κάποια πρακτική χρησιμότητα, αλλά μερικές φορές, η χρήση της είναι διακοσμητική.
    Βεντάλια χρησιμοποιείτε από τις γυναίκες σαν πρόσθετο αντικείμενο βελτίωσης της εξωτερική της εικόνας.

  • Η ερμηνεία του ταβανιού στον ονειρικό μας κόσμο αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπουμε και την αίσθηση του ονείρου.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε ζαχαρωτά ή άλλα καραμελωτά γλυκίσματα, είναι ένα σημάδι ότι ένας ερωτικός άνεμος έρχεται να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του.

    Ο θεός του έρωτα ξαναχτυπά και φέρνει μαζί του καινούργιους συντρόφους και πολλές υποσχέσεις για ανανέωση παλιών σχέσεων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πώς βάζετε κάποιον να ξαπλώσει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι όσοι έχετε κουραστεί και νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από πράγματα που σας βασανίζουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε πατίνια και κάνετε πατινάζ σε τεχνητή ή φυσική πίστα, να περιμένετε εύκολα και απρόβλεπτα υλικά κέρδη από υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη.

  • Η τρικυμία στον ονειρικό μας κόσμο δεν διαφέρει και πολύ από την τρικυμία που μπορεί να ζήσουμε στην πραγματικότητα.
    Το όνειρο αυτό δεν μεταφράζεται ανάποδα και προμηνύει κινδύνους σε σημαντικούς τομείς, κυρίως όμως αναφέρεται στον τομέα της υγείας και των οικονομικών.

Εγγραφή στο RSS - άγριες