Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγχονταν

Αρχική » Oneiro » άγχονταν

Ονειροκρίτης άγχονταν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγχονταν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε βδέλλες να σας πίνουν το αίμα, τότε πρέπει να ξεκουραστείτε γιατί η ζωή που κάνετε, έχει αρχίσει να σας καταπονεί και ψυχικά αλλά και σωματικά.

    Αν τις δείτε σε κάποιο βάλτο, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ξεγελάσουν ακόμα και σε αντικείμενο που το γνωρίζετε καλά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ακόνι - ακονόπετρα, θεωρείται προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για να αποφύγετε μπλεξίματα και κακοτοπιές.

    Πιθανον να χρειαστεί να κάνετε ένα ανεπιθύμητο ταξίδι, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε μια βυσσινιά, η οποία είναι γεμάτη βύσσινα, αλλά δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε ή να τα φάτε, σημαίνει ότι κάτι θα αναστατώσει τη ζωή σας.

  • Η λεκάνη έχει τους ίδιους συμβολισμούς με το δοχείο.
    Εάν δείτε στο όνειρο μία λεκάνη γεμάτη με ρούχα, πράγματα δεν έχει σημασία και η λεκάνη να είναι εμφανώς καινούρια και καθαρή τότε προμηνύονται θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και στιγμές χαράς και ικανοποίησης.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας, ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε πλήθος και κανένας δεν μπορεί να σας δει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι έχετε γίνει πολύ αλαζονικός και ότι εθελοτυφλείτε.

  • Πολλές φορές τα όνειρα που βλέπουμε αντανακλούν την προσωπική μας ζωή.

    Οι αντανακλάσεις αυτές μπορεί να έχουν διάφορες μορφές που εκδηλώνονται.

    Μία από αυτές είναι το ζευγάρι, ή ανδρόγυνο στον ύπνο μας.

Εγγραφή στο RSS - άγχονταν