Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδαρτος

Αρχική » Oneiro » άδαρτος

Ονειροκρίτης άδαρτος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδαρτος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η βροχή στα όνειρα προμηνύει δυσάρεστες καταστάσεις.
    Εάν δείτε στο όνειρο ότι μία ξαφνική και δυνατή μπόρα τότε πιθανό εκείνη την περίοδο η τύχη σας να αλλάξει προς το χειρότερο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως είσαστε αλήτης, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα διαγράψετε μονομιάς σοβαρές έννοιες που έχετε στη ζωή σας.
    Αν δείτε πως κάποιος άλλος το όνειρό σας είναι αλήτης, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως κάποιος από το στενό σας περίγυρο, σας φθονούν.

  • Σημασία σε αυτό το όνειρο έχει για άλλη μια φορά αν είστε "πομπός ή δέκτης" του κηρύγματος.

  • Το παλιό και ταλαιπωρημένο χρώμα, ή έλλειψη λάμψης, το ξεθώριασμα σε αγαπημένα η γνώριμα πράγματα, δεν είναι καλό σημάδι όταν εμφανιστούν στον ύπνο μας, καθώς αποτελεί ένα σημάδι πως σύντομα θα έρθουμε αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε στην κατοχή σας ένα αντικλείδι, τότε αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα, ανάλογα με τον τρόπο που θα το δείτε.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι αυτό είναι το επάγγελμά σας και αυτό συμβαίνει όντως στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Στην περίπτωση όμως που κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

Εγγραφή στο RSS - άδαρτος